Vije-sti

Regius 5: Informacije o HŽ popustima za potrebe festivala i satnica izvođača

Regius 5: Informacije o HŽ popustima za potrebe festivala i satnica izvođača

HŽ Putnički prijevoz postao je službeni prijevoznik Regius festivala koji se ovog vikenda održava u Šibeniku te posjetiteljama festivala nudi čak 40 posto popusta za povratna putovanja iz svih kolodvora na HŽ-ovim prugama do kolodvora u Šibeniku i natrag.

"HŽ Putnički prijevoz podržao je naš rad na razvijanju kulture tolerancije i dijaloga kao i na promicanju kulture prijevoza vlakom među ljudima", kazao je organizator festivala i predsjednik Udruge P.A.R.K., Igor Bergam.

KAKO OSTVARITI POPUST HŽ-A, UVJETI

Osnovu popusta predstavlja ovjerenje žigom na poleđini povratne prijevozne karte od strane organizatora festivala, a kontrolirat će ih vlakopratno osoblje vlaka u povratku. Putnik bez osnove popusta tj. Bez ovjerene prijevozne karte doplaćuje razliku između popusta 20 posto od RPC za oba smjera putovanja i plažene snižene prijevozne cijene po popustu od 40 posto.

Popustom se u navedene dane od 2. do 5. srpnja mogu koristiti i slovenski državljani za dvosmjerna putovanja s područja svih kolodvora Slovenskih željeznica do kolodvora Šibenik i natrag po cijenama iz Tarife 144-Poglavlje A.

Popust se ne može primijeniti na udaljenostima kraćim od 25 kilometara.

SATNICA IZVOĐAČA:

Petak, 3.srpnja

22:00 h Jonathan

23:15 h Atheist Rep

00:30 h Dječaci

02:15 h Edo Maajka feat Frenki

Subota, 4. srpnja

22:00 h Debeli Predcjednik

23:15 h Sopot

00:30 h Repetitor

02:15 h   Let 3

Uz support: Ginger George (Mrtvo Hitovlje) te Santiago Batacosta.

Festivalska ili dvodnevna ulaznica iznosi 90,00 kuna u pretprodaji, a jednodnevna ulaznica košta 60,00 kuna, također, u pretprodaji. Ulaznice se mogu kupiti u Šibeniku, Zadru i Splitu i to na sljedećim mjestima:

ŠIBENIK: caffe bar Baldekin, caffe bar Bono i caffe bar Domald te štand na glavnom gradskom trgu, Poljani

ZADAR: caffe bar Zodiac

SPLIT: caffe bar Circus II, Bačvice

Ulaznice se mogu kupiti i online putem preko Entrio sistema na linku: https://www.entrio.hr/event/regius-5-2578 .

Također, cijena ulaznice na dan održavanja festivala, odnosno na ulazu iznosit će 120,00 kuna festivalska/dvodnevna i 80,00 kuna jednodnevna.

U cijenu ulaznice ulazi i kamp koji se nalazi svega stotinjak metara od pozornice. Obližnja šumica nudi hlad, naravno, tko prvi stigne, bira najbolja mjesta zato bolje ne čekati dugo na dolazak na Regius. Osigurane su i higijenske potrepštine, odnosno WC, dok će se tuševi pronaći na obližnoj plaži Banj do koje se dolazi za pet minuta pješke.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni