Vije-sti

Psihomodo pop najavio trideseti rođendan Zmaja

Psihomodo pop najavio trideseti rođendan Zmaja

Sinoć je u Rockmarku Psihomodo Pop medijima i fanovima još jednom predstavio najnoviji album 'Live Unpljugd 2 Gavella' i najavio veliki koncert na Šalati '30 godina zmaja' zakazan za 2. lipnja iduće godine.

U intimnoj atmosferi, super raspoloženi Gobac, Šparka, Kuzma, Tigi i Brada odsvirali su akustični set pjesama i oduševili sve prisutne. 

Poznati hitovi 'Frida', 'Sve će biti u redu', 'Ramona', 'Donna’ odzvanjali su i van Rockmarka, pa su se i slučajni prolaznici Berislavićeve ulice redom zaustavljali i pridruživali okupljenoj ekipi. Nakon svirke, bend se družio sa obožavateljima i potpisivao primjerke novog albuma.

Tri desetljeća od ‘Godine zmaja’ i tri i pol karijere izvrstan su povod da nam Psihomodo priredi još jedan spektakl za pamćenje, poput onog prije tri godine u rasprodanom Domu sportova ili na tri rasprodana ‘Unpljugda’ prije dvije godine u Gavelli!

Psihomodo pop

Ulaznice za koncert na Šalati već su u prodaji, trenutno po najpovoljnijoj ‘early bird’ cijeni 80 kuna parter i 95 kuna tribine i to do 31.12.2017. ili do isteka predviđenog ‘early bird’ kontingenta.

Možete ih potražiti na sljedećim prodajnim mjestima: Rockmark - Berislavićeva 13, Zagreb / Dirty Old Shop - Tratinska 18, Zagreb / Dallas Records - Paromlinska 49/1, Zagreb / Dallas Music Shop Rijeka - Splitska 2a / prodajna mjesta Eventim i eventim.hr 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni