Vije-sti

Prokleti zec napada!

Prokleti zec napada!

Sjećate se onih vremena prije potresa, virusa, godzila i vulkana?

E pa bend termintor pripada tim vremenima. Energetska bomba pozitivizma i ludila koja će nas sjetiti da ćemo opet takvu pjesmu moći slušati u autu, ignorirati kamere dok sunce prži i zrak je skroz bez pijeska iz pustinje...

Ako želite znati više o terminatoru, evo na njihov način:

Terminator je autorski bend osnovan 2017. godine. U tako kratkom postojanju, treba izdvojiti koncert na Wembleyu, sviranje kao predgrupa Foo Fightersima, muzička suradnja s Jack Whiteom, dogovaranje turneje s Depeche Modeom i Peppersima, te svirka u Vintiđu subotom. To su sve stvari o kojima terminator sanja. Glazbeni izričaj im je zato kompatibilan s gore navedenim izvođačima kako bi lakše ostvarili svoje snove. Kao autorski bend, krenuli su prvo u pohod Zagreba kako bi izgradili publiku, stekli višak fanova i time si olakšali proces snimanja i objavljivanja prvog albuma.

Zanimljiva jest činjenica da za 6 godina, 11 mjeseci i 8 dana, glazbeni sastav terminator slavi svojih 10 godina postojanja. Do sada su napravili 18 autorskih pjesama, odsvirali 20 svirki te razgovarali o prijavama na natječaje. Trenutno su u fazi snimanja prvog albuma u suradnji sa SIPA musicom. Aktivni su sudionici međunarodno priznatih programa i inicijativa poput ''Motocrossom za život'', ekološki program kontrole vremena ''Windsurfing bez vitra'', imaju člana u vegetarijanskoj udruzi za prava magarca i krava ''Krav-maga''. Također, imaju dva delegata iz NATO-a zaduženih u programu za suzbijanje amaterizma i unapređenje topništva tzv. ''GoPro Canon Initiative''.

Članovi terminatora su: Katarina Vukadin, Željko Kožar, Ivo Dunat i Dinko Pasini.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni