Vije-sti

PREMIJERA: Demode

PREMIJERA: Demode "Beznađe"

U novom singlu "Beznađe" mladi sastav Demode progovara o kompleksnosti odnosa s bliskim ljudima

Iako na prvo slušanje pjesma može zvučati kao ljubavna, ona se odnosi i na prijateljstva te sve bliske odnose koji su "došli do zida".

"Pjesma prikazuje obje strane medalje; kako ja vidim svoju stranu i tebe, a onda tvoju perspektivu i kako ti vidiš mene. Odnos u pjesmi nalazi se pred propasti i jedino što ga može u ovom trenutku spasiti je da jedna strana moli za oprost, hoće li im ponos i ego to dopustiti može nagađati svaki slušatelj za sebe.", otkrivaju dečki iz Demodea.

DEMODE je retro-pop sastav u formatu koji je na našim područjima zanemaren, ili čak pomalo i zaboravljen. No, trendovi se vraćaju, možda ne uvijek u formi u kojoj su bili za svojih zlatnih godina, ali ipak pronalaze pukotine kroz koje se u nekoj svježoj  varijanti vrate na scenu.

Svojim zvukom, melodijama i tekstovima DEMODE vuče na nešto što ste već čuli, ali ipak pronalazi načina da bude novo i uzbudljivo. Sastav čine Jakov Horvatić (vokal), Ruben Horvat (trombon, klavijature i programiranje), David Mesarić (gitara), Kaleb Smrtić (bas) i Jošua Smrtić (bubanj).

Mirta Klarić
Mirta Klarić

Urednica odjela razvoja, produkcije i realizacije zabavnog sadrzaja