Vije-sti

pocket palma akustična poslastica za fanove

pocket palma akustična poslastica za fanove

Fotograf i snimatelj Benjamin Strike i Luka Vidović - glazbenik iz synthwave dua pocket palma u izolaciji započinju novi audiovizualni projekt Drop of Comfort Sessions.

Kroz ovaj će kanal Benjamin i Luka nekoliko puta tjedno svima u ovoj čudnjikavoj situaciji u gradu, državi i svijetu pružati kapljicu utjehe putem glazbenih sessiona.

 

 

Cijelu ovu priču otvorili su izvođenjem pjesme sjećanja pocket palme. Već je u prvom videu vidljiva toplina kojom odišu i vizualna i audio dimenzija – puno toplih boja u kućnoj atmosferi s umirujućim zvukom kiše u pozadini i Lukinim moćnim, ali i nježnim, utješnim vokalom.


 

 

Nakon Lukine pocket palme uslijedio je cover Harryja Stylesa – "Falling". Uključujući i malo zvuka minimalne elektronike u pozadinu ove izvedbe, Drop of Comfort sessions otvara vrata raznim novim stilovima i izvođačima. Možemo samo zamisliti kakve nas sve obrade domaćih i stranih autora očekuju. Drop of Comfort je definitivno projekt koji će vam bez sumnje uljepšati svaki nadolazeći usamljeni dan u izolaciji.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni