Vije-sti

Odabrani finalisti ovogodišnjeg Karlovačko RockOff festivala

Odabrani finalisti ovogodišnjeg Karlovačko RockOff festivala

Ovogodišnji stručni žiri odabrao je finaliste Karlovačko RockOff festivala koji će se na jesen predstaviti u svom četvrtom izdanju.

Lada Furlan Zaborac (Bambi Molesters), Damir Martinović Mrle (LET3), Alen Marin (Kojoti) i producent Denis Mujadžić Denyken, na čelu s umjetničkim direktorom festivala Hrvojem Horvatom, odabrali su čak 18 finalista, koji će se kroz finalne večeri boriti za ulazak u superfinale ovogodišnjeg festivala. 

"Za ovogodišnji 4. Karlovačko RockOff festival žiri je odabrao 18 izvođača, što je najveći broj sudionika nakon prvog izdanja festivala kad ih je također bilo 18. Već i to govori da je bilo puno kvalitetnih prijava autora i bendova koji zaslužuju da ih čuje što šira publika. Budući da se na jesen festival po prvi puta održava u Rijeci, Splitu i Zagrebu, krećemo se prema geografskoj i žanrovskoj decentralizaciji, jer i ove godine festival donosi mnogo različitih zvukova. Bilo je još izvrsnih glazbenika koji samo zbog broja mjesta ili žanrovske sličnosti nisu ušli na festival, ali na njih svakako računamo u idućoj, jubilarnoj petoj sezoni Karlovačko RockOffa", izjavio je direktor festivala Hrvoje Horvat.

Pobjednici koncertnih večeri ulaze u superfinale gdje ih očekuju vrijedne nagrade.

Podsjetimo da su se ove godine spojili Karlovačko RockOff i Hartera, što će festivalu dati dodatnu glazbenu dimenziju.

Točni datumi održavanja finalnih večeri bit će objavljeni tijekom ljeta.

Na pozornicama festivala ove godine će svirati:
Garage in July
Brain Holidays
Jam Ritual
Mel Camino
Mirna
Dno
Ti, ja i moja mama
Dosh Lee
Matt Shaft
EOT
Manntra
Mjuzikl
Harvo Jay
Scarlet Notes
Cubies
Nezahvalnici
Audio Detektiv
Miceks

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni