Koncerti

Počeo je 14. INmusic festival - izvještavamo vas uživo s prvog dana!

Počeo je 14. INmusic festival - izvještavamo vas uživo s prvog dana!

Četrnaesti INmusic festival s velikim nestrpljenjem čeka nastup velikih The Cure, no prije njih, kao headlineri prvih dana penju se britanske pop zvijezde The Foals. Uživo s festivala javlja vam se ekipa Sound Report portala u sastavu - Mirta Klarić, Marija Tkalec i Maja Trstenjak uz fotografe Vilima Hlušičku i Ivana Pečeka. Pratite nas u nastavku!

00:30 Siddharta je prema svome običaju skroz zapalila atmosferu na Hidden stageu! Repertoar im je bio totalni miks novog i starog te su ga vrlo vješto i raznovrsno složili. Starije vjerne fanove iznenadili su hitovima kao što su Klinik, Napoj, Rave, Ring i Na soncu, a od novijih je zavladala Ledena. Frontmen Tomi oduvijek pršti karizmom, a cjelokupan bend je vrhunski uigran i svira bez greške. Publika ih se nije zasitila niti nakon sat i pol odlične svirke, već su ih pozivali natrag. Koncertni kraj prve večeri nije mogao biti bolji, Siddharta je rasplamsala prisutne za daljnji party!

 

23:50 Foalsi slave povratak! Dinamična energija uz često mijenjanje gitara. Čisti synthevi i standardno kvalitetan britanski pop! Frontmen u izletima u publiku oduševljava obožavateljice u prvom redu!

22:35 Punk na Hidden stageu uz žestoke Fontaines DC

 

22:30 Sekundu nakon sto su The Hives završili fantastičan nastup koji je popunio prostor ispred glavne pozornice, na World je stigao Johnny Marr, veliki miljenik zagrebačke publike koja je ubrzano pohrlila na njegove kulerske rockerskw riffove. 

21:15 The Hives! 

 

20:45 Skundred je priredio jedan od najenergičnijih nastupa INmusic festivala ikad! Majice su letjele po zraku, masovno ludilo - Kill the power!

19:15 Žestoko je na Hidden Stageu uz Nord dok Kurt Vile još uvijek lagano roka na Mainu.

 

18:45 Kurt Vile započeo je performans na Main Stageu dok Kevlar Bikini opako praši na Hidden Stageu. Fantastično otvaranje programa zanimljive bine na skrivenom kutku festivala.

 

18:15 Na world stageu krenulo je žestoko uz fantastični bend dno.

 

18:00 Stephany Stephan laganim ritmom rasplesala je ekipu ispred glavne pozornice!

 

17:15 Festival su otvorili slovenski pobjednici INmusic Breakthrough natječaja, grupa Infected. Lagani rock s funky prizvukom oživio je sunčano i vruće festivalsko područje na kojem se možete osvježiti pivom po cijeni od 33 kn za 0,5 l. Na World Stageu praši domaći Paul The Walrus koji pozitivnim vibracijama odrađuje svoj veliki festivalski nastup. 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni