Vije-sti

Početni entuzijazam predstavio singl

Početni entuzijazam predstavio singl "Kišna"

Glazbeni sastav Početni entuzijazam, nastao je u jesen 2013. godine. Već u ožujku 2014. godine predstavlja se publici sa svojim prvim singlom "Još malo", dok u listopadu iste godine izlazi i "Nevrijeme" - drugi singl i naslovna pjesma njihovog prvog albuma. Krajem siječnja 2015. godine sastav je na svom YouTube kanalu objavio i treći singl "Prazan i siv", i napokon, nakon pauze od skoro godinu dana, slijedi i četvrti singl "Kišna".

Pjesma "Kišna" snimljena je u studiju Muzičkog centra Pavarotti u Mostaru tijekom svibnja 2015. godine, dok su završni zahvati, za koje je zaslužan producent Saša Karabatak, odrađenii početkom siječnja 2016.  godine na istoj adresi. Tekst pjesme napisao je Igor Borozan, muziku Ale Puzić, dok iza aranžmana stoje članovi "Početnog entuzijazma": Nedim Zaklan (bubanj), Nedžad Zaklan (bas gitara) i Ale Puzić (gitare i vokal).

Na YouTube kanalu benda možete poslušati, a i pogledati, materijal kojim "Početni entuzijazam" pokušava otvoriti vrata domaće glazbene scene. 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni