Vije-sti

Mudri Brk Festival 29. i 30. srpnja u Jelsi na Hvaru

Mudri Brk Festival 29. i 30. srpnja u Jelsi na Hvaru

Mikro label Mudri Brk, kojeg čine bračni par bez vremena i bezvremensko malo čudo, najavio je prvo izdanje glazbenog festivala Mudri Brk!

Mudri Brk Festival će se održati za vikend 29. i 30. srpnja 2022. godine u Ljetnom kinu u Jelsi na najsunčanijem hrvatskom otoku Hvaru. Ideja je predstaviti neke bendove koji su na Mudri Brk labelu te bendove koje organizatori vole i cijene, a riječ je uglavnom o mlađim bendovima koji njeguju indie, alternativni, rock i pop izričaj.

Ideja festivala je da bendovima i publici bude lijepo, da nema pretencioznosti i žurbe, da se ljudi naslušaju dobre muzike, odmore, okupaju i čuju nešto novo.

Osim večernjih koncerata pripremaju još masu sadržaja, ali će ih, kao i line up, otkrivati u šestom i sedmom mjesecu. Bit će dnevnog i post koncertnog veselja. Masu dobre muzike, masu mora, sunca i mirisa kreme za sunčanje, mamurluka i masu zabave očekuje sve koji dođu prvu godinu.

Cijena karata je 50 kn za jedan dan, 70 kn za dva dana. Karte će biti u prodaji isključivo na ulazu u Ljetno kino. Ako je nekome baš napeto, može napraviti rezervaciju na mudri.brk@gmail.com s naslovom maila "AJ ME ZAPIŠI", imenom i prezimenom osobe i brojem karata.

Organizatori su Mudri Brk i Udruga za promicanje kulture "Jelsa", a pokrovitelji TZ Jelsa i Općina Jelsa. Sponzori, medijski pokrovitelji, prijatelji festivala i ostale informacije uskoro.

Više informacija u idućim danima na Facebook eventu.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni