Vije-sti

Početak prodaje ulaznica za drugi dan Zagreb Calling festivala

Početak prodaje ulaznica za drugi dan Zagreb Calling festivala

Započela je prodaja dnevnih ulaznica za drugi dan Zagreb Calling festivala koji će se održati na ŠRC Šalati u četvrtak, 23. lipnja. U ponudi su ulaznice za Fan Pit, Parter i Tribinu, a mogu se pronaći na svim prodajnim mjestima Eventima te na njihovom web siteu.

Dnevne ulaznice mogu se kupiti po sljedećim cijenama:
Parter 170 kn u pretprodaji, 190 kn na dan
Tribina 230 kn u pretprodaji, 250 kn na dan
Fan Pit 250 kn u pretprodaji, 270 kn na dan

Ovogodišnji Zagreb Calling okupirat će stadion na Šalati u srijedu, 22. i četvrtak, 23. lipnja. Zasad je službeno objavljen samo headliner drugog dana, a riječ je o engleskoj soul zvijezdi i jednom od najtraženijih pjevača današnjice - Johnu Newmanu.

Nakon studija u Leedsu, John se seli u London i osniva bend, a dok je radio u baru, sprijateljio se s članom Rudimentala koji kasnije s njegovim glasom i "Feel The Love" stječu svjetsku slavu. Nakon drugog zajedničkog hita "Not Giving In", ubrzo slijedi Newmanov prvi samostalni singl "Love Me Again" i prvo mjesto britanske, ali i mnogih svjetskih lista, uključujući i proboj na američko tržište. Debitantski album "Tribute" također dospijeva na vrh britanske liste. Singlovi "Love Me Again", "Losing Sleep", "Out Of My Head" i "Cheating" kao i rad sa sastavom Rudimental na hitovima "Not Giving In" i "Feel The Love" ili "Blame" s Calvinom Harrisom  s kojima je osvojio svjetske top liste, svi zajedno broje više od milijardu pregleda na YouTubeu.

I novi album "Revolve" pun je hitova koji već osvajaju svjetske top ljestvice. Najavni singl "Come And Get It" je građen na bogatim melodijama i ritmu te savršeno predstavlja stvaralačku fazu u kojoj se John nalazi. Drugi singl s albuma je "Tiring Game" koji ugošćuje legendarnog Charlie Wilsona iz The Gap Banda.

Organizator Zagreb Callinga je Avalon Produkcija.

Službena prodajna mjesta:
Dirty old shop, Tratinska 18
Rockmark, Berislavićeva 13
Aquarius CD Shop, Varšavska 13
Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hr  

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni