Vije-sti

PAVEL ima novi videospot za pjesmu

PAVEL ima novi videospot za pjesmu "Vrijeme života"

“Ovo je obična vesela country pjesma koja slavi život, recimo da govori o tome kako se neki naizgled pogrešni životni izbori, odnosno odluke koje se u datom trenutku čine promašenima, na koncu pokažu potpuno ispravnima. Štoviše, ispadne kako su djelovali blagotovorno po nas", rekao je Aljoša Šerić.

Nakon pjesme ''Poslije nas'', ovo je drugi singl s budućeg albuma Pavela koji će izaći početkom iduće godine. Aljoša potpisuje i produkciju pjesme, aranžman je djelo benda, dok je za miks bio zadužen Srđan Sekulović Skansi.

Snimatelj novog spota je Dario Hacek, montažu potpisuje Siniša Hajduk, a korišteni su i dodatni snimci Baneta Pašića i Gorana Berovića.

''Pjesma je lijepa i u slavu ljubavi i prijateljstva, ali spot mi je baš drag jer sadrži snimke našeg zadnjeg tuluma u mom stanu u Hatzovoj ulici gdje sam proveo posljednjih petnaest godina svog života. Znajući da ću se preseliti, priredio sam taj tulum i pozvao ekipu da to snimi i jako je slatko ispalo', 'povodom premijere spota izjavio je autor Aljoša Šerić. 

Osim što završavaju snimanje novog albuma, Pavel imaju i pravu ljetnu turneju te ih uživo možete slušati ovdje: 25. 06. Zagreb, MSU; 09.07. Šibenik, klub Makari; 22.07. Zadar, Arsenal; 30.07. Split, ljetno kino Bačvice; 01. 08. Dubrovnik; 13. 08. Rovinj, Trg Maršala Tita; 26.08. Varaždin, Špancirfest.

Marija Kancir
Marija Kancir

Music washes away from the soul the dust of everyday life.