Vije-sti

The Dead Daisies ponovno u Zagrebu

The Dead Daisies ponovno u Zagrebu

Američka supergrupa The Dead Daisies nastupit će u zagrebačkom klubu Boogaloo 11.12.2018. godine u sklopu svoje EU "Welcome to Daisyland" turneje.

Turneju je najavio sam bend na svojoj web stranici, a više informacija o cijeni ulaznica i početku prodaje očekujemo uskoro.

Na početku zamišljen kao kolektiv u kojem će se line up rotirati bend je tijekom vremena došao do postave koja će se pojaviti u Zagrebu. John Corabi (Motley Crew, RATT) će biti na vokalu, Doug Aldrich (Whitesnake, Dio) i David Lowy (Red Phoenix, Mink) na gitarama, Marco Mendoza (Thin Lizzy, Whitesnake) na basu te Deen Castronovo (Ozzy Osbourne, Billy Idol) za bubnjevima. U povijesti su bendom prodefilirali i glazbenici poput Darryla Jonesa (The Rolling Stones), Alexa Carapetisa (Julian Casablancas + The Voidz, Nine Inch Nails), Bernarda Fowlera (The Rolling Stones), Franka Ferrera (Guns N’ Roses, The Psychedelic Furs), Johna Tempeste (The Cult, Rob Zombie), Charleya Draytona (The X-pensive Winos, The Cult) i mnogih drugih.

Posljednji put u Zagrebu su nastupili 2015. kao predgrupa Whitesnake-u u KC Dražen Petrović, a prije par tjedana su gostovali u susjednoj Sloveniji na Pivo in Cvetje festivalu.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni