auto-r

9 / 9
Marija Kancir

Marija Kancir

Music washes away from the soul the dust of everyday life.

Piše od 06.05.2015.

U 8 godina napisala je 98 članaka.

Clutch u Zagrebu – And the mob goes wild, again!

Clutch u Zagrebu – And the mob goes wild, again!

Miljenici domaće publike, Clutch, sinoć su po treći put nastupili u Zagrebu, točnije u rasprodanoj Tvornici kulture. Dok je Šubićeva odjekivala žestokim ritmom, u samoj Tvornici Clutch je još jednom potvrdio zašto u Zagrebu, ali i šire, imaju reputaciju „must watch“ benda, bez obzira na to jeste li dugogodišnji fanovi ili pak samo želite na svoje oči provjeriti oko čega se svakih par godina diže tolika hajka.

Bare i Majke – povratak na mjesto zločina

Bare i Majke – povratak na mjesto zločina

Prošlo je 25 godina od kultnog koncerta u Domu sportova, a prošlo je i više otkad su Bare i Majke počeli ostavljati svoj neizbrisiv trag na hrvatskoj sceni pa nimalo ne čudi da se za sinoćnji koncert tražila karta više. Karte su kompletno rasprodane par dana ranije, što samo dodatno ukazuje na značaj koji su Majke ostavile na sceni do sad, i koliko vjerne fanove i dalje imaju. Ako je suditi po prosjeku godina sinoć, vjerujem da je u dvorani bio i solidan broj onih koji su prije 25 godina, s nešto manje briga i manje bora, te 97. iz prvih redova podupirali Majke na vrhuncu slave.

Reunion bez mane - Tom Odell u Tvornici kulture

Reunion bez mane - Tom Odell u Tvornici kulture

Nakon fantastičnog koncerta početkom 2019. godine, koji je ujedno bio i prvi Tomov koncert u Hrvatskoj, očekivanja za sinoćnji nastup su bila u najmanju ruku velika. Tom se tada pokazao ne samo majstorom svojeg žanra, već i odličnim zabavljačem, pa vjerujem da se svi koji su tad bili u Tvornici sjećaju skakanja po klaviru, ulazaka u parter i dirigiranja publike jednom rukom, dok je druga odrađivala posao na klaviru.

Mein Herz brennt  – bili smo na prvom nastupu Rammstein turneje 2022!

Mein Herz brennt – bili smo na prvom nastupu Rammstein turneje 2022!

Neusporedivo? Nenadmašivo? Bolje od svih očekivanja? Žestoko? Mind-blowing? Teško je naći pravu riječ koja bi dovoljno dobro opisala koncert Rammsteina na kojem smo imali prilike uživati u nedjelju, 15. 5., kao prvom koncertu novo-stare turneje. Kao što je to slučaj sa svim većim i manjim bendovima, pandemija je i Rammstein privremeno pauzirala, međutim oni su u međuvremenu dovršili još jedan odličan album, napravili nekoliko uznemiravajućih videa, kao i do detalja isplanirali show epskih proporcija.