Vije-sti

Paul The Walrus objavio novi EP

Paul The Walrus objavio novi EP

Zagrebački bend Paul The Walrus izdao je svoj drugi EP pod nazivom “Dolphin And Whale Watching Part Two”. Bend koji je već prvim dijelom ovog EP-a i singlom“Not So Sweet" pridobio fanove, od kritičara je stekao titulu benda koji osvaja već u prvih nekoliko taktova i pravog osvježenja na glazbenoj sceni.

“Dolphin And Whale Watching Part Two” u svojoj cijelosti je napisan, odsviran, snimljen i produciran od strane Borne Mijolovića. Paul The Walrus u svom drugom izdanju i dalje nastavlja vedrim tonom i prati svoje uzore poput The Beatles-a i Fratellis-a, no ovoga puta predstavlja atmosferom drugačije pjesme koje i produkcijski više naginju uzorima kao što su Tame Impala i kasniji albumi Arctic Monkeys-a.

Nakon što je ove godine obišao nekoliko velikih festivalskih imena poput Ferragosto Jam-a i Rock Live-a te sudjelovao u InMusic Breakthrough Act-u, Paul The Walrus svoje novo izdanje će popratiti manjim turnejama po Mađarskoj i Srbiji. Bend koji je nastao prije svega godinu dana sada će po prvi puta, kroz šest nastupa,  predstaviti svoj zvuk i vanjskoj publici.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni