Vije-sti

Paul The Walrus objavio animirani spot za singl

Paul The Walrus objavio animirani spot za singl "I'm Not There"

Mladi zagrebački bend Paul The Walrus u suradnji sa Dr.Ping Pong-om (Mirta Filipović) su izdali animirani spot za singl "I’m Not There" sa nadolazećeg EP-a "Dolphin And Whale Watching Part Two".

"I'm Not There" jedna je od teatralnijih pjesama sa novog EP-a i spoj je naracijskog stila Tom Waitsa i sanjivih melodija zadnje faze Beatlesa.
Upravo iz tih razloga je bila idealan izbor za spot ovakve vrste koji može pravilno uprizoriti nostalgičnu i pomalo jezivu atmosferu.


"I’m Not There" je u svojoj cijelosti kao i ostatak "Dolphin And Whale Watching Part 2" napisao, snimio i producirao Borna Mijolović u svom kućnom studiju.

Za spot je zaslužna mlada zagrebačka dizajnerica i animatorica Mirta Filipović (24) uz idejnu pomoć dizajnerice Martine Petric (24).
Zbog količine vremena koje je trebalo biti uloženo u spot koji je napravljen od 3D animacije, na njemu se počelo raditi sredinom 2017-te.
Mirta je u ovaj osebujan i impresivan vizualni pothvat ušla veoma hrabro jer ono za što je ovdje zaslužna jedna osoba je inače posao kojim se bave animacijske firme sa više (puno više od jednog) zaposlenika.

Datum izlaska EP-a "Dolphin And Whale Watching Part Two" će biti uskoro objavljen i biti će dostupan na digitalnim platformama poput iTunes, Deezer, Spotify itd.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni