Vije-sti

Četvrta dodjela nagrada Ambasador elektroničke glazbe održat će se u kultnom zagrebačkom klubu Aquarius

Četvrta dodjela nagrada Ambasador elektroničke glazbe održat će se u kultnom zagrebačkom klubu Aquarius

Svečana četvrta dodjela nagrada Ambasador elektroničke glazbe za ostvarenja u 2019. godini, koju organizira udruga Klubska kultura, održat će se u zagrebačkom klubu Aquarius u četvrtak 17. rujna 2020. godine.

Nagrada Ambasador će se ove godine, u 35 kategorija, dodijeliti akterima hrvatske elektroničke scene za ostvarenja unutar granica Hrvatske i na inozemnom tržištu u proteklih godinu dana.

Zbog svog je kultnog statusa i dugogodišnjeg doprinosa glazbenoj sceni klub Aquarius najbolji odabir za ugošćavanje ovogodišnje dodjele nagrada Ambasador. Aquarius više od 25 godina doprinosi razvoju urbane kulture u metropoli i pionirski promovira glazbene trendove, a početkom ljeta pokrenuli su i novi glazbeni program Sunset selections inspiriran zalascima Sunca koji na terasi kluba stvaraju divnu ljetnu atmosferu.

Dodjela nagrada Ambasador počet će upravo glazbenim programom Sunset selections na ljetnoj terasi kluba Aquarius u 18:30 sati dok će glavni program dodjele nagrada početi u 20 sati. Nakon završetka službenog dijela programa, u 22 sata se nastavlja after party otvoren za sve posjetitelje.

U sklopu glazbenog programa svečane dodjele nagrada i ove se godine očekuju nastupi zanimljivih imena hrvatske live elektroničke scene, a detaljan će program biti objavljen sljedeći tjedan.

Ambasador je više od nagrade, prerastao je u zajednicu od 300 profesionalaca okupljenih na svojevrsnoj platformi za poticanje novih projekata, programa i autora. Nagrada odaje počast najboljim festivalima, klubovima, glazbenicima i plesnim destinacijama, uključujući elektroničku glazbu aktivno u centar kulturnih tokova Republike Hrvatske i čineći je prepoznatljivim segmentom vrijednim pažnje i institucionalne podrške.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni