Vije-sti

Osam godina Reggae hr-a uz koncert Raggalutiona

Osam godina Reggae hr-a uz koncert Raggalutiona

Hrvatski reggae portal reggae.hr u subotu, 18.11., u klubu Attack slavi 8. rođendan, uz koncert slovenskog Raggalutiona, dj program i izložbu stickera - Artbeat. Upad na koncert iznosi 40 kn.

Raggalution (Kranj, Slovenija)
Raggalution svoje osnivanje datira u 2011. godini, a vlastitu reggae misiju začinjavaju s dubom, funkom i dozom psihodelije. Nakon uspješnog prvijenca “Mask of Liberty” iz 2013. godine, Raggalution svoj daljnji rad predstavlja u drugom albumu “Gatekeeper” gdje njihova stilska struja dolazi do kompletnog izražaja.

Mefa je veliki kolekcionar raznih ploča i CD-a te je jedan od pokretača Slavonija Vibes Syndicatea i Reunited festivala u Valpovu. Mefa voli sve ogranke reggaea, a njegove pozitivne vibracije odražavaju se na plesnom podiju.  

Homegrown Sound je osnovan 2011. godine, a publika je već odavno prepoznala njegovu čvrstu dub selekciju. U prethodnoj godini soundu se pridružila MC Mia koja svojim vokalom i tekstovima dodatno oplemenjuje selekciju, a započeli su i  Just Dubwise radio emisije na radio Attacku.

Artbeat je međunarodna izložbu naljepnica u kojoj su sudjelovali umjetnici iz cijeloga svijeta. Street art naljepnice (tzv. stickers, slaps), kao i tzv. "paste up" posteri, predstavljaju jedan od originalnih oblika ulične umjetnosti, lako dostupan i vrlo učinkovit u prenošenju poruke autora ili likovnog izričaja u javnom prostoru.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni