Vije-sti

Objavljen je zajednički singl zagrebačke grupe She Brought Me Gasoline i Cris Mantella

Objavljen je zajednički singl zagrebačke grupe She Brought Me Gasoline i Cris Mantella

Grupa She Brought Me Gasoline trenutno priprema novi album koji se očekuje u drugoj polovici godine.

Nakon hvaljenog debut albuma „On Values and Trash“ (Go Country Records, 2020.), She Brought Me Gasoline studijsku aktivnost nastavlja svojom prvom glazbenom suradnjom. Riječ je o duetu s talijanskim country/rockabilly glazbenikom Cris Mantellom, vrhunskim gitaristom koji iza sebe ima 2 vrlo dobra LP-a (Thirteen i Keep on Rollin').

Pjesma „One day“ se bavi sredovječnim čovjekom koji u suvremeno doba pokušava pronaći srodnu dušu te pritom pomalo gubi vlastitu i upada u očaj, ali nadu mu pruža spoznaja da mu „jednog dana, kad se susretne s Bogom, na podu, u fotelji ili u kadi, sam, više nitko nikad neće trebati".

Cris Mantello je standardno sirovi zvuk She Brought Me Gasolinea obojao pedal steelom i rezonator gitarom te svojim vokalom pjesmi dodao notu bluegrassa. Single „One day“ je sniman u Italiji i Hrvatskoj, mix i mastering potpisuje Paolo Pizzi, a objavljen je u izdanju talijanskog Go Country Recordsa.

Grupa She Brought Me Gasoline trenutno priprema novi album koji se očekuje u drugoj polovici godine, a pjesme s budućeg albuma će po prvi puta promovirati na koncertu 4. lipnja u zagrebačkoj Močvari.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni