Vije-sti

Optimistično osvježenje za početak godine - Imat ćemo korona-party uz

Optimistično osvježenje za početak godine - Imat ćemo korona-party uz "Život pod maskom"

Electro-pop duo iz Zagreba imena VJ SLAM friška je pojava na domaćoj glazbenoj sceni koja se pridružila obitelji yem. Čine ga Jana Slamnig na vokalu i Viktor Slamnig na QWERTY tipkovnici te bas gitari.

Profesijom brat i sestra, glazbenu suradnju započinju izradom Janinog maturalnog rada - glazbenog spota. Ubrzo su shvatili da se predobro zabavljaju radeći vlastitu glazbu te su vizionarski krenuli u produkciju cijelog albuma. "Život pod maskom" najavni je singl ovog dua i optimistična najava 2021. godine.

Pjesma je nastala spontano, zezajući se u Viktorovom improviziranom studiju, radeći za Janin maturalni rad. Pokušavao sam napraviti nekakvu muziku na kompjuteru godinu i pol dana prije toga i nikako nije išlo, no kada je Jana zapjevala na moju produkciju, odjednom mi se sve "otvorilo" - tako je nastala pjesma, i s tom optimističnom vizijom je u nastanku debitantski album - poručuju VJ SLAM.

Upravo Jana i Viktor potpisuju glazbu i produkciju pjesme, dok im je Goca R.I.P. pomogao u pisanju teksta, a mastering je radio Ivan Božanić. Timna Tomiša potpisuje režiju i montažu spota, kameru Aron Kovačić, a za šminku i kostime zaslužna je Ira Rumora. Prvi ovogodišnji yemov singl "Život pod maskom" dostupan je i na svim digitalnim servisima.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni