Vije-sti

Novi videospot U pol' 9 kod Sabe

Novi videospot U pol' 9 kod Sabe

Kad umjesto zeta za nedjeljnim ručkom sjedi - žena.

Pjesma "Tvoji starci me vole" je novi singl kojim U pol’ 9 kod Sabe zaokružuju svoj novi, treći studijski album "Sve je ovo igra" i otvaraju proslavu desetog rođendana koja će 17. listopada kulminirati velikim koncertnim slavljem u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Svoju novu pjesmu zagrebački queer pop bend posvećuje svojoj najvjernijoj publici koja ih podržava i bodri sve ove godine! Singl na nježan način karikira najčešće obiteljsko okupljanje na nedjeljnom ručku. Sve je isto kao u prosječnoj hrvatskoj obitelji osim što za stolom na kojemu su servirani piletina, mlinci i zelena salata, umjesto “zeta” sjedi žena! Pozitivna i dirljiva pjesma govori o lezbijskom paru i polaganom prihvaćanju njihove zajednice u užem obiteljskom krugu.

Do sada ova je pjesma uglavnom izvođena akustično i premijerno je izvedena na zagrebačkom Prideu 2018. godine gdje ju je publika oduševljeno prihvatila.

Videospot za pjesmu "Tvoji starci me vole" snimila je, režirala i montirala Ana Opalić. Sretnu obitelj su utjelovili Zrinka Kolarić, Marko Lucijan Hraščanec, Helena Ernoić, Nina Đurđević i Emina Herman, a za šminku i frizure se pobrinula Marija Bingula - Maca.

Novi aranžman koji se nalazi na albumu rezultat je uspješne suradnje Ane Opalić i producenta Konrada Mulvaja s kojim bend na ovom albumu po prvi put surađuje. Pjesma je plesna i radiofonična, a producent Mulvaj ritam mašinom pomaknuo je bendovsku zvučnu sliku prema plesnom podiju. 
 
"Tvoji starci me vole" te pjesme s novog albuma "Sve je ovo igra" u izdanju  Aquarius recordsa i ostale hitove, poslušajte uživo 17. listopada u Velikom pogonu Tvornice kulture. Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u sustavu Entrio po cijeni od 50 kn, dok će na dan koncerta cijena ulaznice iznositi 80 kn.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni