Vije-sti

One Piece Puzzle u Vintageu promovira novi album

One Piece Puzzle u Vintageu promovira novi album

Suradnja Good Vibrationsa i Subsonic Eventsa urodila je promocijom novog albuma ekscentričnih shock rockera One Piece Puzzle u Vintageu u srijedu, 26. travnja. Ovim nepredvidivim Riječanima na njihovoj gala svečanosti pridružit će se Dosh Lee i slovenski Captain Morgan's Revenge.

One Piece Puzzle su koncert najavili svojim riječima, a njihovu izjavu prenosimo u cijelosti: "Dame i gospodo! Nakon mnogo godina mukotrpnog rada, pažljivog odabira pjesama i trostrukog razmišljanja One Piece Puzzle je spreman svijetu objaviti svoj treći svjetski poredak, vjesnika proljeća, album godine – 3. Album "3" OPP-u predstavlja poseban broj! 3. album, 3. postava i 3. hrvatski ustanak. Album otvara uvijek aktualna "Politika", preko "Magova marketinga" koji nam dočaravaju sranja koja nam na pladnju serviraju televizija, novine i internet, "Mama i tata" vješto prikazuju dubioze u koje nas uvlači nezaposlenost, "Zguza u guzu" potiče strasti i tijelesne sokove, a "Molim se bogu" iskazuje našu vječnu težnju za konačnim osvajanjem Porina ili Grammyja. OPP premjerno predstavlja album u Vintage Industrial Baru! Dođite prvi i svjedočite rađanju novog remek djela i veselite se s nama! Zguzno, Vaš One Piece Puzzle!"

Dosh Lee je zagrebački rock/punk/funk bend u sastavu Ognjen Bašić – vokal, Dario Aman - Aman Le Bon - gitara/vokal, Tomislav Kralj - the King - bass/vokal i Igor Šlat – bubanj. Do sada su nastupili širom Hrvatske te u mnogim zemljama regije, a ovo će im bit prvi zagrebački nastup s novim bubnjarom! Do sada su izdali dva albuma "Velika nepravda na malom ekranu" i "Kaktus Galaktus", izdan krajem 2012. godine, a ostvarili su i niz zanimljivih suradnji s imenima kao što su Kawasaki 3P, Remi, Mašinko, Miki Solus…

Captain Morgan's Revenge je rock'n'roll bend iz Novog Mesta u Sloveniji. Bend je osnovan 2015. godine. Do sada su izdali dva singla: "Don't Let Rock'n'Roll Die" i nedavno objavljeni "Same Fools" s nadolazećeg albuma prvijenca. Njihova glazba je čista, sirova i iskrena, a R'n'R riffovi pod utjecajem su južnjačkog metala i bluesa.

Karte po pretprodajnoj cijeni od 35 kuna mogu se kupiti u Dirty Old Shopu, na dan će koštati 45 kuna.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni