Vije-sti

Novogodišnja alternativa uz Repetitor

Novogodišnja alternativa uz Repetitor

Novogodišnja alternativa 2018. je i ove godine jedina prava alternativa za doček Nove godine u Beogradu! Dođite u nedjelju u Dorćol Platz i dočekajte 2018. uz koncerte Repetitora i Straight Mickey and the boyz, kao i uz DJ setove Hornsmana Kojota i Nebojše Intrudera!

Grupa Repetitor imala je sjajnu godinu u kojoj su odsvirali mnogo važnih koncerata: Premda je i ove godine Repetitor bio cijelo vrijeme na putu, na nomadskoj turneji po Europi i Balkanu, godinu nam je ipak obilježio Beograd. - kaže Boris Vlastelica i dodaje: Svirali smo prvo u zatvoru, zatim smo imali tri rasprodana koncerta po klubovima, a sada prvi put sviramo i na dočeku Nove godine u Dorćol platz, i to s našim starim drugovima Straight Mickey and the Boyz!

Uz ova dva odlična benda, kroz novogodišnju noć u Dorćol Platzu vodit će vas Nemanja Kojić Kojot i Nebojša Intruder koji vam spremaju odlične DJ setove, u skladu s atmosferom i ritmom koji ovakva noć nosi.

Nastupat će ovim redom: 
22h    – Kojot DJ set
23.30 – Straight Mickey and the Boys
00.30 – Kojot DJ set
01.30 – Repetitor
02.30 – Nebojša Intruder DJ set

Ulaznice su u prodaji na svim prodajnim mjestima Eventima i DD Ticketsa (u okviru Win Win maloprodajnih objekata), kao i online na www.eventim.rs i www.ddtickets.rs, po cijeni od 1500 dinara. U nedjelju, 31. prosinca, ulaznice će se moći kupiti SAMO u Dorćol Platzu i to po cijeni od 2000 dinara.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni