Vije-sti

Novi videospot Kandžije i Golih Žena -

Novi videospot Kandžije i Golih Žena - "Ja Se Zovem"

Kandžija i Gole Žene imaju novi singl i videospot. Riječ je o pjesmi "Ja Se Zovem" sa nadolazećeg albuma čiji datum izlaska nije još poznat.

I mačke na grani već mjauču o skorašnjem izlasku novog studijskog albuma Kandžije i Golih žena . U međucima snimanja, Gole žene i Kandžiju upoznaje sve brojnija publika njihovih koncertnih nastupa na kojima, uz "Crkvu", predstavljaju sve više novih pjesama koje će se naći na novom albumu. Među njima je "Ja Se Zovem", od sad u studijskoj verziji dostupna i s pratećim videom te za besplatno preuzimanje i slušanje .

O pjesmi "Ja Se Zovem" : Jedna od tvrđih među novim pjesmama,... " Već dugo vremena želim snimit ovu stvar, jer sam skontao da mi je ime zakon i čak možda i pretvrdo. Kao djetetu mi je znalo bit bed i neugodno jer mi je drukčije, ali sam skontao da sam to ja i ponosan sam na sebe. Ne možeš ništa ako ne znaš tko si, a ja sam Stjepko. Zovu me i Kandžija. Dec maj madafakin nejm. Poklanjamo baš ovu stvar ljudima na free download da malo skontaju spiku, pripreme se za album, a da opet ne otkrijemo previše ". Introspektivan tekst sastavio je sam Stjepko, kojeg zovu i Andrija, a i Hamdija. Gole žene su odsvirale sve kako samo oni znaju, glazbu radio SETT , a produkcijski ju je dodatno oplemenio EGOLESS.

O videospotu "Ja Se Zovem" : Sniman je sunčanog ponedjeljka u Fabijancima (zaseoku u blizini Zagreba, Karlovca i Petrinje), kamerom Tina Majnarića pred koju su spremno sjele gospođe Kata, Bara, Bara i Ana . Dame su snimljene pri demonstraciji nastanka novog vizualnog zaštitnog znaka Kandžije i Golih žena. Radi se heklanom tabletiću s gramatički najljepšim slovima u Kanđžijinom imenu (vidi sliku). Ovom prilikom zahvaljujemo i gospodinu Uvodiću na srdačnom vokalnom uvodu.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni