Vije-sti

Novi singl B. Confidential and the Secret Four

photo: B. Confidential and the Secret Four, credit: Ištvan Širola - Pišta

Novi singl B. Confidential and the Secret Four

Početkom 9. mjeseca zagrebački r’n’r sastav B. Confidential and The Secret Four objavio je svoj prvi single “Black Is the Colour Of My Baby’s Soul / Satan Is Her Name”.

Single je izašao za slovensku etiketu Martin’s Garage Records. Snimljen je sredinom ljeta 2020. u Vintage Industrial Bar-u, a pjesme je miksao i producirao Mike Mariconda (The Devil Dogs, The Raunch Hands). Artwork za singl osmislio je Zvonimir Haramija - Hans. Za pjesmu “Satan is Her Name”, na kojoj na saksofonu gostuje Spencer Evoy (MFC Chicken), snimljen je i spot. Drugi singl za Martin’s Garage Records je u pripremi i trebao bi izaći do kraja godine.

Instrumentalni bend The Secret Four nastao je krajem 2019. godine na incijativu Dalibora Pavičića (The Bambi Moles-
ters, The Strange) kojem su se pridružili Bruno Vrgoč (gitara), Ivan Horvatić (bubnjevi) i Mislav Kurspahić (bas). Nedugo

nakon osnivanja u bend dolazi pjevač Branko Radovančević (B. & The Bops) i bend mijenja ime u B. Confidential and The Secret Four. Dolaskom Branka, prvotno zamišljeni instrumentalni repertoar, na tragu onoga što je Dalibor radio u The Bambi Molesters, proširuje se primitive garage pop soul klasicima i obradama opskurnih pjesama 50-tih i 60-tih. B.Confidential and The Secret Four trenutno svira u sastavu:


Branko Radovančević - vocal
Dalibor Pavičić - guitar
Matko Botić - guitar
Mislav Kurspahić - bass
Ivan Horvatić - drums

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni