Vije-sti

Nova kompilacija: Velika rock eksplozija #14

Nova kompilacija: Velika rock eksplozija #14

Spona s ponosom predstavlja kompilaciju "Velika rock eksplozija #14"! Tradicionalna festivalska kompilacija izlazi već četrnaest godina u nizu, a ovogodišnje izdanje sadrži čak sedamnaest pjesama - po jednu pjesmu svakog izvođača koji nastupa na ovogodišnjem festivalu te jedanaest bonus pjesama.

Vrijednost "VRE" kompilacija je - uz publiku, radijske postaje i glazbenu kritiku - prepoznala i struka pa je u nekoliko navrata nominirala festivalska "VRE" izdanja za glazbenu nagradu Porin.

Podsjetimo, Velika rock eksplozija #14 će se održati 24.9. i 25.9. u zagrebačkom klubu Hard Place. Kao i uvijek, festival predstavlja nove, talentirane i mlade izvođače, koji su se u prethodnoj godini istaknuli svojim radom, izdanjima, ali nažalost ne i nastupima, kojih zbog pandemije nije bilo. Prvoga dana festivala nastupaju Grgur Višić, Bok Blues te Nensi, dok je druga festivalska večer rezervirana za nastup Zvonimira Varge, T.I.E. i riječkog benda FANAA.   

 Velika rock eksplozija će se održati uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera, koncerti počinju u 21 sat, a ulaz je besplatan. Dođite, uživajte u dobroj glazbi i odličnoj atmosferi te podržite vrhunske domaće mlade glazbenike. 

1. Zvonimir Varga - Najljepša cura u gradu
2. Nensi - Samo ritam
3. T.I.E. - Zombie World
4. Grgur Višić - Neki drugi ljudi
5. Bok Blues - Oh My Pretty Neighbor
6. FANAA - Lugo Arbada
7. Gretta - Najbolje tek slijedi
8. Gatuzo - Mozak
9. Dosh Lee & Chubi & Robert Urlić - Vodič za preživljavanje u horror-trash filmu
10. The Kulsah - Place I Call Home
11. Edi East Trance Blues - A u p.m.
12. Benston - 1000 ljudi
13. The Billy! - Sloboda
14. Opaki jahači vatrenih riffova iz pakla - Muda & jaja
15. Zoran primjer - Agramer
16. Lucky Day - Ja sam tvoj
17. Billie & The Kids - Oproštaj

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni