Vije-sti

Steel Panther dolaze u Zagreb!

Steel Panther dolaze u Zagreb!

Djevojke, grudnjake na sunce! Steel Panther dolazi u Zagreb!

Steel Panther, glam metal legende iz Los Angelesa, dolaze u Tvornicu kulture, u subotu 12. lipnja 2021.


Kalifornijski band najpoznatiji je po svom humoru i tekstovima, kao i scenskom nastupu koji potencira tipični glam metal stil. Steel Panther su lokalnu popularnost stekli početkom 2000-ih svirajući u klubovima Sunset Stripa u LA-u, tada još nastupajući pod imenom Metal Shop i pretvarajući se da su bend koji je propustio svoju veliku priliku 80-ih. Nakon nekoliko promjena, zadržavaju se na imenu Steel Panther i počinju s turnejama izvan Amerike, te uskoro zauzimaju sve više pozicije na lineupima festivala.


Steel Panther poznati su po svojim live nastupima, a pauze između pjesama često potenciraju sukob među članovima benda, rasprave o seksu i drogama i improvizirani humor. Bendu se priprisuje oživljavanje zaboravljenog hair metal i glam rock žanra, a na svoje turneje kao predgrupu su ih zvala sva najveća imena te scene, uključujući Def Leppard, Motley Crue i Guns’n’Roses.


Ulaznice se u prodaji nalaze od 4. rujna po cijeni od 160 kn, od 1. studenog cijena će biti 180 kn dok će na dan koncerta za ulaz trebati odvojiti 200 kn. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), te sva prodajna mjesta Eventima i online www.eventim.hr.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni