Vije-sti

Nola i Lika Kolorado headlineri Exposure Music Festivala

Nola i Lika Kolorado headlineri Exposure Music Festivala

Exposure Music Festival i ove će godine tijekom dva dana trajanja festivala, 15. i 16. lipnja, na ranču Kurilovec u Velikoj Gorici ugostiti ponajbolje od poetskih i glazbenih trenutaka hrvatske i svjetske kantautorske scene.

Uz predstavljanje svjetskih kantautora, novosti ovogodišnjeg izdanja su projekcije glazbenih dokumentarnih filmova te dnevna druženja i after party na velikoj pozornici koja će ugostiti sjajna glazbena imena - sastave Nola i Lika Kolorado.

Uz Nolu i Liku Kolorado, u dnevnom programu predstavit će se i škotski kantautor s austrijskom adresom, Stuartt Neville, beogradski duo Krasimir Purvanov i Lilly Drumeva te velikogorička trojka Alive koja na festival donosi fuziju najbolje zvučne scenografije elektronske i indie rock glazbe s hipnotizirajućim vokalom. Da zabava potraje dugo u noć pobrinut će se DJ set Music-Box portala.

Uz besplatan ulaz na festivalski program posjetiteljima je osiguran i besplatan kamp kako bi maksimalno uživali u ovom autentičnom glazbenom iskustvu.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni