Vije-sti

Legende regionalne punk scene KBO! u sklopu Good Vibrationsa u Zagrebu

Legende regionalne punk scene KBO! u sklopu Good Vibrationsa u Zagrebu

Nakon dugo godina izbivanja, KBO! će se predstaviti zagrebačkoj publici u srijedu, 20. svibnja u Vintage Industrial Baru. Prije njih nastupit će bendovi Kriva Istina i The Rock Flock!

Kragujevački HC/ punk bend KBO! osnovan je davne 1982., a kroz godine rada utjecao je na brojne bendove sličnog žanrovskog opredijeljenja. Svaki panker koji imalo drži do sebe sigurno je bar jednom zapjevao “Samoću”, a i ostatak opusa ove trojke koju čine: Saša Vujić, Vojin Ratković i Ivan Ivezić, odličan je poziv na novu epizodu Good Vibrationsa. Aktualni intervju sa Sašom iz KBO! pročitati možete OVDJE.

Kriva Istina je HC/punk bend koji djeluje na relaciji Slavonski Brod – Zagreb. Na sceni su već 12 godina, a prilika da ih se vidi i nema previše, pa je red da ih podržite na njihovom prvom nastupu u Vinatgeu! Bend djeluje u sastavu Bojan Tomić, Nenad Katanić, i Ivan Blažević.

The Rock Flock je punk/rock bend iz Zagreba/Pleternice koji djeluje u sastavu Tina Jelić, Ana Jelić, Hrvoje Maratović i Viktor Grabar. Iza sebe imaju godine svirki po cijeloj Hrvatskoj, a početkom svibnja imali su mini turneju po Švedskoj u organizaciji Good Vibrationsa i Studiefrämjandeta.

Karte možete u pretprodaji kupiti u Dirty Old Shopu po cijeni od 35kn, a na dan koštaju 50kn!
Nakon bendova zabavlja  probranim punk himnama zabavlja vas DJ Kneža, a početak programa je u 20:30.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni