Vije-sti

NLV objavili novi singl

NLV objavili novi singl "Bitter" i otkrili naslovnicu albuma

Izvrsni sastav iz Pule, NLV, predstavlja novi singl "Bitter" kojim najavljuju album prvijenac. Autor pjesme je Luka Šipetić, producent Marijan Jelenić, a miks i master je radio Perica Šuran.

Osim novog singla bend je otkrio i naslovnicu debitantskog albuma "NLV", koji će promovirati krajem siječnja sljedeće godine. Za vizualni identitet albuma zaslužni su Oleg Šuran i Jelena Perišić.

"'Bitter'  je  pjesma  na  kojoj  zapravo  radimo  gotovo  od  samog  početka  postojanja  benda. Izmjenili  smo  mali  milion  aranžmana  za  ovu  pjesmu  i  u  konačnici  kroz  rad  s  Marijanom Jelenićem i cijelim bendom doš li do rezultata koji sada svi mogu posluš ati. Sama činjenica da smo uključili električne gitare, bass i bubanj doveo je pjesmu do potpuno novog zvuka koji se drastično  razlikuje  od  zvuka  naš eg  prvog EP-a  'and  who  are  you?'.  Puno  smo truda  i  ljubavi uložili u 'Bitter' pa tako i cijeli album. Nadamo se da će publika to jednako tako osjetiti", naglasili su iz benda.

Priča trojca NLV krenula je 2012. godine, a svoj prvi EP "...and who are you?" objavili su 2014. godine. Bend koji je koncertima oduševio Hrvatsku i regiju i više je nego spreman za prvi album, koji njihovi fanovi željno iščekuju.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni