Vije-sti

Narednik Lobanja slavi 10 godina ničega na Good Vibrationsu

Narednik Lobanja slavi 10 godina ničega na Good Vibrationsu

Legendarni thrasheri Narednik Lobanja i Vod Smrti obilježit će u Vintageu u srijedu, 19. listopada, "10 Godina Ničega". Na upit radi li se slučajno o njegovom rođendanu, Narednik Lobanja bio je poslovično britak sa svojim odgovorom: "Ne." Splitski heavyjaneri Stimulans i švedski Incarnit učinit će ovu metalnu gozbu veličanstvenom, a svoj obol dat će i DJ Kneža koji sprema slušaonicu Slayer vs. Kreator. Karte po pretprodajnoj cijeni od 20 kuna možete nabaviti u Dirty Old Shopu i Vintage Industrial Baru, a na dan će koštati 30 kuna.

Narednik Lobanja i Vod Smrti stiže ponovo u Vintage nakon sjajne prošlogodišnje promocije albuma "Nitko neće preživjeti". Bend ima četiri člana - Kostur Ratnik (vokali/gitara), Göri (gitara/vokali), Stid (bass) i Progonitelj (bubnjevi). Izdali su osim spomenutog novog albuma četiri 7" singla i jedan EP"Trupa trupala". Njihov nastup nipošto ne smijete zaobići jer "…od ustanka iz mrtvih, Narednik Lobanja i njegov Vod Smrti haraju ovom planetom, uništavajući svoje neprijatelje brzom i glasnom glazbom. Nema spasa za vas, smrtnici!" Intervju usuret nastupu pročitajte ovdje.

Stimulans je dugovječna splitska heavy metal četvorka koja je prošle godine izdala dugoočekivani novi album "See The Light". Spomenuti album možda i najboljeg hrvatskog heavy metal benda je u ovih više od godinu dana doživio isključivo pohvale kritike i publike. Članovi benda su Mario Čuljak (gitara/vokal), Darko Grubišić (gitara), Ivan Dabro (bass) i Ivica Bilić (bubnjevi). Momci stižu u Vintage Industrial Bar drugi puta spremni isporučit opasnu dozu teškog metala!

Incarnit je metal bend iz Karlstada iz Švedske. Momci su relativno novi bend s jednim izdanim albumom, ali su već u strelovitom usponu na domaćem terenu. Spomenuti album "The Grand Cult" je izdan 2015. godine, a neke od tema tekstova pjesama su samodestrukcija, ubojstva i kraj svijeta. Momci vas pozivaju da svakako posjetite njihov premijerni nastup u Hrvatskoj i osluhnete njihovu viziju žestokog thrash metala.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni