Vije-sti

Narednik Lobanja i Incarnit u Zaboku

Narednik Lobanja i Incarnit u Zaboku

ZCUK Regenerator je u novoj sezoni već ponudio odlične svirke za HC, stoner i punk zaljubljenike, a ovaj put će na svoje doći svi ljubitelji žestokog metala. Narednik Lobanja i Vod Smrti te švedski Incarnit sigurno će u petak, 21. listopada, pružiti koncert za pamćenje na novom izdanju Metal Resurrectiona. Narednik Lobanja slavi 10 godina postojanja ili kako oni vole reći "ničega", a u skladu s tim će i upad biti besplatan za sve posjetitelje. Početak je u 21h.

Narednik Lobanja i Vod Smrti stiže ponovo u Vintage nakon sjajne prošlogodišnje promocije albuma "Nitko neće preživjeti". Bend ima četiri člana - Kostur Ratnik (vokali/gitara), Göri (gitara/vokali), Stid (bass) i Progonitelj (bubnjevi). Izdali su osim spomenutog novog albuma četiri 7" singla i jedan EP"Trupa trupala". Njihov nastup nipošto ne smijete zaobići jer "…od ustanka iz mrtvih, Narednik Lobanja i njegov Vod Smrti haraju ovom planetom, uništavajući svoje neprijatelje brzom i glasnom glazbom. Nema spasa za vas, smrtnici!" Intervju s bendom pročitajte ovdje.

Incarnit je metal bend iz Karlstada iz Švedske. Momci su relativno novi bend s jednim izdanim albumom, ali su već u strelovitom usponu na domaćem terenu. Spomenuti album "The Grand Cult" je izdan 2015. godine, a neke od tema tekstova pjesama su samodestrukcija, ubojstva i kraj svijeta. Momci vas pozivaju da svakako posjetite njihov premijerni nastup u Hrvatskoj i osluhnete njihovu viziju žestokog thrash metala.

Za one koji iz Zagreba žele doći vlakom valja natuknuti da su redovite linije prema Zaboku u 18:23, 19:31 i 21:10, a prema Zagrebu povratno u 04:23, 05:10 i 06:07. Cijena povratne karte je 43,40 kuna.
Događaj udruženim snagama rade Udruga Regenerator i Udruga Mraz. Cijeli program podupire grad Zabok i Krapinsko-zagorska županija.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni