Vije-sti

Nakon šest godina Bobo vraća se u KSET!

Nakon šest godina Bobo vraća se u KSET!

Nakon šest godina veličanstveni Bobo vraća se u KSET! U srijedu, 28. rujna Bobo će, uz svoj prateći bend, odzdraviti ljetu svojim evergrinima i uploviti u jesen radnih/fakultetskih obaveza.

Bobo Knežević  kantautor je i gitarist, koji se prvi put široj javnosti predstavio 2007. godine izdavanjem svog prvog albuma "Bobotomija", koji je na svjetlo dana iznio njegove prve hitove "Dominik", "Co to maš" - veliki ljetni hit 2007. i "Svijet je okrutan" – špica humoristične serije "Nad lipom 35".

S pjesmom "Dominik" uskoro pobjeđuje na Festivalu Korčulanske šansone, te nastavlja nizom nastupa na brojnim festivalima: EXIT, Panč, Cest is the best, CMC, S.A.R.S, te mnogobrojnim koncertnim nastupima. U svojoj dosadašnjoj glazbenoj karijeri surađivao je s eminentnim producentima (Peggy Martinjak, Goran Martinac, Toto Rubić, Robert Napholtz, Bandar Majkić) i brojnim glazbenicima (Zbogom Brus li - duet Krmena, Picksiebner – duet "Stari momci", Diktatori, Uzbuna). 2015 godine dobiva priliku otvoriti jubilarni 15. EXIT festival, čime stječe veliku pažnju medija.

BoBo je do sada snimio 14 spotova, a trenutno se nalazi u studiju Croatia Recordsa gdje završava svoj novi studijski album, s kojeg je objavljen prvi single "Dim" predstavljen na vodičkom CMC festvalu. Na snimanju recentnog albuma sudjeluju vrhunski glazbenici: Elvis Stanić, Borna Šercar, Peggy Martinjak, Marko First, Denis Zukić i producent Goran Martinac.

Osim zavidne glazbene karijere, Bobo je poznat i kao pisac, crtač stripova i odličan zafrkant što će potvrditi ovim koncertom u sklopu slavlja 40. godina KSET-a.

Karte kreću u pretprodaju 12.9. po cijeni od 30 kuna dok će na ulazu koštati 40 kuna. Ulaznice je moguće nabaviti na blagajni KSET-a.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kuna) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kuna).

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni