Vije-sti

Najavljeno novo Antivalentinovo uz Let 3 i Psihomodo pop

Najavljeno novo Antivalentinovo uz Let 3 i Psihomodo pop

Nakon super uspješne premijere u veljači ove godine i zbog velikog interesa i želje publike da ova rock fešta preraste u tradiciju, Antivalentinovo se vraća u zagrebački Dom sportova i iduće godine i to uz novi slogan: Ništa Ljubav, Turbo Karanje!

Antivalentinovo 2 održat će se u subotu, 11. veljače iduće godine, a ovoga će puta uz Let3 zvijezde večeri biti još jedna dugovječna rock institucija - Psihomodo Pop!

Nema bolje kombinacije za sve koji žele mjesec ljubavi proslaviti na drugačiji, rockerski način. No, to nije sve, jer program Antivalentinova uključit će još nekoliko izvođača koje ćemo uskoro objaviti te time zaokružiti program ovog jednodnevnog rock festivala.

Kao i prošle godine, u prodaji će biti ulaznice za dvije osobe, a ovoga puta i pojedinačne za samce koji misle da imaju šanse nešto zbariti na Antivalentinovu. Samo znajte, najgore je s tapirom…

Prvo će u prodaju "early bird" ulaznice za dvoje, dvije ili dvojicu, po cijeni od 80 kn, koja vrijedi do 31.12.2016. Od 1.1.2017. ulaznice za dvije osobe prodavat će se po pretprodajnoj cijeni od 100 kn. 

Također, od 1.1.2017. idu u prodaju i pojedinačne ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 70 kn. Na dan koncerta ulaznice za dvoje prodavat će se po 140 kn, a pojedinačne za 90 kn.

Važno je napomenuti da je ove godine broj ulaznica za dvije osobe ograničen i prodavat će se do isteka zaliha, što znači da je lako moguće da ih na dan koncerta ili čak i prije ne bude više u prodaji. Zbog toga požurite i osigurajte ih na vrijeme po najpovoljnijim cijenama.

Ulaznice se mogu kupiti u Dallas Recordsu (Paromlinska 49/1, Zagreb), Dirty Old Shopu(Tratinska 18), u sustavu Eventima i na eventim.hr , te u riječkom Dallas Music Shopu.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni