Vije-sti

Močvarna ćakula s Mikeom Wattom prije samog koncerta

Močvarna ćakula s Mikeom Wattom prije samog koncerta

Prije sutrašnjeg koncerta Mikea Watta u klubu Močvara održati će se premijera novog programa u sklopu kojeg će poznati glazbeni kritičar Aleksandar Dragaš razgovarati s glazbenicima prije njihovih koncerata.

Mike Watt, basist Minutemena, The Stoogesa i brojnih drugih bendova i projekata, jedan je od najzanimljivijih i najpričljivijih rokenrol aktera danas. Njegovo gostovanje u Močvari savršena je prilika debi novog program koji nije glazbeni, ali se bazira na glazbi - razgovor s gostujućim glazbenicima. Neformalne razgovore sa živopisnim likovima scene održavat ćemo u šank prostoriji kluba, u periodu prije početka koncerta, a sadržaj večeri vašim pitanjima uređujete i vodite isključivo vi i vaš i naš gost.

Dođite u klub malo ranije od uobičajenog termina za početak koncerta i uz piće s Mikeom i uz pomoć Aleksandra Dragaša, koji će moderirati razgovor, popričajte o svemu što vas zanima vezano za njega i njegov rad. Zašto uskoro objavljuje zajednički singl s beogradskom Disciplin a Kitschme i koliko voli Koju, zašto se pjesma The Stoogesa na kraju nazvala Down on the Street, a ne Down on the Beach, što zna o hrvatskim otocima, a posebice Visu s čijim iseljenicima živi cijeli život u svom San Pedru...

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni