Vije-sti

Mnogi Drugi predstavljaju spot za pjesmu

Mnogi Drugi predstavljaju spot za pjesmu "Slonovi"

Mnogi Drugi, zagrebački alternativni bend, u ponedjeljak 9.svibnja predstavili spot za "Slonove".

"Slonovi", prvi singl kojim Mnogi Drugi najavljuju album prvijenac, prikaz je današnje realnosti gdje je važnije društveno odobravanje i popularnost od vlastite osobnosti i stava. Sveprisutni lajkovi kao da su postali moderna valuta vrijednosti i kvalitete, dok zapravo jako često predstavljaju isforsiranost i prosječnost. 

"Anita Nadj, režiserka videospota, pokušala je prikazati samoću i stanje konzumenta TV i Internet sadržaja i njegov put prema dolje. Kristijan Krežić sjajno je utjelovio (anti)junaka, dok je nikad izgrađena Sveučilišna bolnica savršeno dočarala ambijent i atmosferu pjesme", objasnili su momci iz benda.

Mnogi Drugi sedmeročlani je bend iz Zagreba. U protekle dvije godine, održali su 50-ak koncerata po Hrvatskoj od kojih treba istaknuti nastup na prošlogodišnjem INmusic festivalu na glavnoj pozornici, koncert s Drvoredom u Velikom pogonu Tvornice kulture te nastup s kultnim Antenatom u Vintage Industrial baru. Akustične gitare, čvrsta ritam i "haustorovska" brass sekcija, uz dvosmislene, bolno iskrene i šaljive tekstove pjevača Martina Mandira, ne ostavljaju nikoga ravnodušnim. 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni