Vije-sti

Poslušajte Dimtafon Mnogih Drugih i vratite se u sretnija vremena

Poslušajte Dimtafon Mnogih Drugih i vratite se u sretnija vremena

Zagrebački bend Mnogi Drugi upravo je objavio četvrti singl s najavljenog drugog albuma.

Riječ je o Dimtafonu, veseloj pjesmi kojom se Mnogi Drugi žele vratiti u neka jednostavnija i sretnija vremena. Stanje svijeta me smeta i Ja bih ispočetka neki su od stihova kojima Mnogi Drugi daju svoj osvrt na današnji svijet i pozivaju na promjenu koja treba doći iznutra.
Ključ održavanja zdrave psihe u ovim vremenima je eskapizam - kažu iz benda - opet smo pobjegli u šumu i pokušali napraviti jednostavan i pozitivan video spot koji u potpunosti odgovara duhu pjesme.

Režiju spota povjerili su Kristijanu Protulipcu koji je ideje članova benda spojio u smislenu cjelinu, dok se za cjelokupnu produkciju pobrinuo Izvan fokusa. Miks i mastering Dimtafona potpisuje Ante Prgin Surka, a Mnogim Drugima opet su se priključile Nika Starčević i Tea Anzulović na pratećim vokalima.

Unatoč nepogodnoj godini za glazbenike i izvođače, Mnogi Drugi nastavljaju sa snimanjem: Obzirom na cjelokupnu situaciju s Koronom, odlučili smo stati na loptu s koncertima i posvetiti se u potpunosti novom materijalu i dovršetku drugog albuma koji bi trebao izaći sredinom iduće godine. Želja za svirkama raste iz dana u dan i veselimo se novim nastupima kad se vratimo u normalu.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni