Vije-sti

Mimi Mercedez predstavlja spot za pjesmu

Mimi Mercedez predstavlja spot za pjesmu "Nadal"

Mimi Mercedez predstavlja novu verziju pjesme „Nadal“, zajedno s pratećim videospotom

Početkom listopada prošle godine reperica Mimi Mercedez objavila je album „Mržnja“, a jedna od pjesama s tog izdanja koja je ostvarila ponajbolje reakcije publike je „Nadal“. S navedenom pjesmom Mimi i dalje 'vozi 200 na sat' te predstavlja novu verziju „Nadal (Bogi Bez)“, zajedno s pratećim videospotom.

Odradili smo spot za pesmu Nadal jer sam jednom davno rekla da sam ispred vremena kao stari Egipat, pa sam želela da potvrdim tu izjavu promocijom najinovativnije pesme sa albuma. A, i Fox i Mili su rekli da je najjača - otkriva Mimi Mercedez o objavi novog videospota.

I ovom prilikom videospot je kreirala njena Geto Gerila ekipa, a samu ideju spota Mimi Mercedez opisuje riječima: Hteli smo da spot izgleda kao neki istripovani san jer pesma ima takvu atmosferu. Simbolično je sniman u Bigzu, u kome smo provele period života na koji, između ostalog, aludiram u ovoj pesmi, u gluvoj sobi koja se spominje u tekstu i u mojim kolima, koja su takođe važan deo albuma „Mržnja“.

Uz novi videospot, Mimi Mercedez je u subotu, 28. ožujka održala i YouTube Live koncert iz svog doma, tijekom kojeg je uživo izvela niz svojih pjesama, uključujući i one s aktualnog albuma „Mržnja“. Live Stream je imao i humanitarnu notu, a snimka tog nastupa dostupna je na njenom YouTube kanalu.

Podsjećamo, album „Mržnja“ dostupan je za slušanje putem digitalnih glazbenih servisa – Deezera, Google Playa i YouTube Musica: https://mimimercedez.lnk.to/Mrznja

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni