Vije-sti

Meritas: slavljenički koncert u Tvornici kulture

Meritas: slavljenički koncert u Tvornici kulture

Točno 20 godina je prošlo od kada su Anita Valo i Meri Jaman davne 1996. godine donijele hrvatskoj glazbenoj sceni novi bend i, kako je običaj s okruglim brojkama, došao je trenutak da se obljetnica obilježi.

Na istom mjestu gdje su proslavile i deseti rođendan, Meritas će u subotu, 28. listopada, povesti publiku u glazbeno putovanje kroz svih šest albuma.

„Budim se“, „Igra“, „Dan je tvoj“, „Umjesto isprike“, „Odjednom ti“, samo su neke od njihovih hitova, a u zadnje vrijeme kolekciji su se pridružile i pjesme „Pričaj mi“ te „Ova ljubav“, koje će se sigurno naći na setlisti u subotu.

Svim svojim nastupima posvećujemo puno pažnje, a obljetnički koncerti su važan događaj koji zahtijevaju velike pripreme te izuzetno puno energije. Ovo je trenutak u kojem se osvrćemo na ono što je iza nas, na pjesme koje su obilježile pojedina razdoblja, uz ljude koji su ih voljeli slušati. Naglasak će biti na naših 20 godina i pjesmama koje su nastajale kroz to vrijeme, koje ljubiteljima naše glazbe i nama nešto znače. - izjavile su djevojke povodom obljetničkog koncerta.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima sustava Entrio te u Rockmarku i Dirty Old Shopu po cijeni od 70 kuna u pretprodaji.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni