Vije-sti

Matt Shaft objavio prvi singl na hrvatskom jeziku

Matt Shaft objavio prvi singl na hrvatskom jeziku "Budi radostan"

Nakon dosadašnjeg rada na engleskom jeziku i vrlo uspješnog posljednjeg singla "Say", mladi kantautor Matt Shaft, pravim imenom Matej Magdić, predstavlja novu pjesmu "Budi radostan", prvi singl na hrvatskom jeziku.

Pjesma "Budi radostan" je komad radiofoničnog popa, prepoznatljivog i jednostavnog stila, te pjevnih i lako pamtljivih melodija za koje vjerujemo da će lako naći put do srca slušatelja. Ovog puta Shaft je svoj glavni adut violinu zamijenio zvukom ukulelea. Svoj doprinos na pjesmu su dali i Petar Ivkić (akustična gitara), Ivan Kero (klavijature), Antonino Šimić (bas gitara), Mario Klarić (bubnjevi) te Juraj Vivana Šokičić (prateći vokali). Pjesma je snimljena u Greenwood studiju u Zagrebu pod producentskom palicom Antonina Šimića.


"U mahu ovog vremena kada su ljudi zaokupljeni političkim zbivanjima i događajima, ideološkim i vjerskim pitanjima i prepirkama, zaluđeni povijesnim činjenicama te žive potpuno depresivnim načinom života, zaboravljaju na ljubav, prijatelje i obitelj. Društvo je nametnulo brz i težak način života, a ja bih bio sretan kada bi vas ova pjesma barem na 3 minute opustila, odvukla iz kolotečine i potaknula na ples i pjevanje." - izjavio je Matt Shaft.

Također, u finalu natječaja "Zasviraj sa Žujom", Matt Shaft je osvojio glas publike te dobio priliku zasvirati 20.6. na INmusicu.

Ne sumnjamo da se radi o pravom ljetnom hitu kojeg ćemo svi rado slušati izležavajući se na plaži i pijuckajući nam omiljeno piće.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni