Vije-sti

Mary May uskoro u Vintage Industrial Baru

Mary May uskoro u Vintage Industrial Baru

U srijedu 23. listopada Vintage Industrial Bar će koncertno preuzeti fantastična kantautorica Mary May iza koje je hvaljeni album “Things You Can't Put Your Finger On”.

Mary May se javnosti prvi put predstavila u travnju 2018. godine singlom "Softest Tune" koji je jednoglasno osvojio kritičare i utabao put za prvijenac "Things You Can`t Put Your Finger On" koji je zaradio nominaciju za nagradu Porin u kategoriji „Najbolji album alternativne glazbe“ te je uvršten u sam vrh najboljih ostvarenja 2018. godine od strane regionalnih glazbenih medija. Glazba koju opisuje kao folk americanu s elementima popa i bluesa u live verziji uz Mary izvode Luka Čapeta na gitari, Marin Živković na saksofonu, Borko Rupena na bubnjevima i Marko Ferlan na kontrabasu.

 

 

S albuma “Things You Can't Put Your Finger On” izvučeni su singlovi “Softest Tune”, “Somewhere Else”, “Let Me Work” i “A Lot”, a njima je dodan I “Song For Eunice Kathleen” realiziran za projekt Femme Nouvelle.

Ulaznice u pretprodaji iznose 45 kn, a na dan koncerta 60 kn. Kupiti se mogu u Vintage Industrial Baru, Grifu, Dirty Old Shopu I na svim prodajnim mjestima Entria.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni