Vije-sti

Marija Šerifović se vraća u Zagreb

Marija Šerifović se vraća u Zagreb

Jedna od najpriznatijih i najcjenjenijih ženskih vokala regije Marija Šerifović, dvije godine nakon što je održala nezaboravni koncert u KD Vatroslav Lisinski ponovno se vraća pred zagrebačku publiku.

Nakon rasprodane beogradske Štark Arene te sarajevskog stadiona Koševo, došao je red i na hrvatsku metropolu, a zbog velike potražnje i interesa mnogobrojinih fanova u Hrvatskoj, odluka je pala da se ovog puta koncert održi u dvorani Cibona. Već punih petnaest godina Marija kontinuirano oduševljava kako svojim vokalom, tako i upečatljivom i snažnom emotivnom interpretacijom. Iza sebe ima pet studijskih albuma te brojne hitove među kojima je publici najbliža ‘Molitva’, s kojom je 2007. godine odnijela pobjedu na Eurosongu u Finskoj.

Osim nje, i druge pjesme poput ‘Svoja i tvoja’, ‘Sama i nervozna’, ‘Pametna i luda’, ‘Nije ljubav to’ učvrstile su Marijinu poziciju u samom vrhu regionalne pop scene. To potvrđuje i veliki broj raprodanih koncerata - samo u 2018. godini održala je oko 20 velikih koncerata, a koncerti u beogradskoj Areni i na sarajevskom stadionu Koševo, predstavljaju krunu njezinog dosadašnjeg rada.

Marija Šerifović | 6.4. | Cibona Zagreb

Early bird ulaznice u prodaji su do 17.2. po sljedećim cijenama:

parter | 90 kn

tribina | 115 kn

VIP | 160 kn

 

Službena prodajna mjesta:

Ticketshop.hr

Dirty Old Shop (Tratinska 18, Zagreb)

Dallas Records (Paromlinska 49/1, Zagreb)

Rockmark (Berislavićeva 13, Zagreb)

Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2)

Prodajna mjesta Ticketshopa

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni