Vije-sti

SLUŽBENO JE: Celine Dion najavila koncert u Zagrebu!

SLUŽBENO JE: Celine Dion najavila koncert u Zagrebu!

Jedna od najpoznatijih i najcjenjenijih zvijezda u povijesti pop glazbe, Celine Dion, dolazi u Arenu Zagreb!

Zagrebački koncert u organizaciji Star produkcije, održat će se 5. lipnja 2020., dio je velike svjetske turneje na kojoj će promovirati svoje najnovije studijsko izdanje (“Courage”), a koja je započela 18. rujna u Quebecu.

COURAGE WORLD TOUR uključivat će više od 100 gradova diljem svijeta, a za produkciju na najvećem svjetskom nivou, uz Star produkciju, zadužen će biti i Concerts West / AEG Presents. Europski dio turneje započet će 23. svibnja 2020. godine u Lodzu u Poljskoj, a osim brojnih gradova u Velikoj Britaniji i Njemačkoj, ova velika glazbena diva posjetit će i razveseliti svoje obožavatelje u Belgiji, Švicarskoj, Nizozemskoj, Austriji, Francuskoj, Italiji, Finskoj, Švedskoj, Danskoj, ali i po prvi puta u Hrvatskoj te na Malti i Cipru. - I

Celine Dion svjetska je zvijezda i ime koje desetljećima asocira na izniman glas, odličnu glazbu i hitove koji se ne zaboravljaju. Stoga, ne sumnjam kako će koncert 5. lipnja 2020. u zagrebačkoj Areni zauzeti posebno mjesto u sjećanju svih ljubitelja vrhunske glazbe - rekao je direktor Star produkcije Alen Ključe. Prošli tjedan Celine Dion objavila je tri nove pjesme sa svog dugoočekivanog albuma Courage, koji će diljem svijeta biti dostupan od 15. studenog 2019.

Glazbeni spektakl ove velike glazbene dive koncert je koji se mora doživjeti, a ulaznice za nastup 05. lipnja 2020. u Areni Zagreb možete kupiti od petka, 04. listopada 2019. u sustavu Eventim. Članovi Teama Celine svoje ulaznice mogu osigurati već od ponedjeljka, 30. rujna 2019. od 10 sati.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni