Vije-sti

Manntra predstavila dva nova člana

Manntra predstavila dva nova člana

Manntru je u ožujku ove godine odlučio napustiti originalni član i jedan od osnivača benda, Zoltan Lečei, izjavom na službenoj facebook stranici benda. Navodi da se, s obzirom na udaljenost i nedostatak vremena, ne može u potpunosti profesionalno posvetiti svim potrebnim dužnostima u bendu te ne želi kočiti bend i biti nepotreban uteg u budućem radu.

S obzirom na navedeno, zajedno su odlučili pronaći nove članove među prijateljima benda. Tako umjesto Zoltana dolazi Danijel Šćuric, a bendu se priključuje i novi, četvrti član benda, Boris Kolarić.

Zajedno s novim članovima, Manntra najavljuje i novi album koji je trenutno u fazi predprodukcije, a prvi singl za koji je planiran i video spot očekuje se početkom ljeta.

"U zadnje vrijeme pauzirali smo svoje aktivnosti prema van te se više bavili unutarnjim bendovskim aktivnostima. Ukratko, pisanjem pjesama i planiranjem aktivnosti za period koji slijedi. Zoltan, nažalost, u jednom trenutku više nije mogao pratiti tempo benda zbog privatnih razloga te smo zajedno odlučili pronaći adekvatnu zamjenu. Odlučili smo i pojačati bend stalnim četvrtim članom te za sada samo mogu reći da najbolja Manntra tek dolazi. Jedva čekam da nas publika vidi uživo i da čuje novi materijal!" --Marko Matijević Sekul

Manntru možete vidjeti i čuti 07.4. u zagrebačkoj Tvornici Kulture kao goste na koncertu Siddharte te 30.4. na otoku Murteru na "15 godina Refula" festivalu, uz TBF. Ostali datumi ljetne turneje kao i detalji oko albuma bit će naknadno objavljeni.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni