Vije-sti

Mandrili dva dana zaredom sviraju u Rijeci

Mandrili dva dana zaredom sviraju u Rijeci

Mandrili

Nakon pauze od skoro godinu dana, radi operacije glasnica vokala Ćoze, Mandrili će konačno u Rijeci predstaviti zadnji studijski album Demencija.

Bend je napravio presedan na ovim prostorima, te je u suradnji sa DAR-om (Društvo Arhitekata Rijeke) raspisao natječaj za omot albuma, gdje je u izboru od dvjestotinjak radova iz cijele regije, za najboljeg izabran onaj arhitektonskog ureda SKROZ d.o.o. iz Zagreba. Nakon izložbi svih radova u Zagrebu i Rijeci, Mandrili su krenuli sa promocijom albuma, ali se dogodila ''prisilna'' pauza. Sada je konačno došlo vrijeme za predstavljanje Demencije uživo i riječkoj publici!

Uz nove stvari Mandrili će također zasvirati i stare uspješnice iz svoje skoro punoljetne karijere. Ne sumnjamo da će ova energična riječka četvorka  oznojiti sebe i publiku.

Preostale su još jedino ulaznice za koncert u subotu, a čiji je sav prihod od ulaznica namijenjen za pomoć stradalima u poplavama, i bit će proslijeđen Crvenom Križu Hrvatske. Ulaznice po cijeni od 30 kn potražite u Beertiji/Klubu na Trsatu ili online u sustavu entrio.hr. Mandrili i Beertija na ovaj način pomažu unesrećenima, a i vi se možete pridružiti.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni