Vije-sti

U četvrtak na Sound Report portalu saznajte uživo nominirane za Porin!

U četvrtak na Sound Report portalu saznajte uživo nominirane za Porin!

Tko su nominirani za najvažniju glazbenu nagradu u Hrvatskoj – Porin, saznat ćemo ovaj četvrtak u 18h na YouTube kanalu Porina i društvenim mrežama Sound Report portala!

Ovaj put bez standardnog druženja kolega glazbenika i novinara, već putem online streama. I svakako bez standardnog sugeriranja o gledanju „iz udobnosti svojih domova“, jer nam je svima udobnosti već i previše. Organizatori glazbene nagrade Porin iskreno se nadaju da će dodjelu Porina organizirati kao i svih prethodnih godina, uživo i s publikom. No dok ne saznamo kako, kada i gdje ćemo uručivati najvažnije glazbene statue u Hrvatskoj, ispred nas su uzbudljive nominacije ovaj četvrtak u 18h.

I ove godine je bilo jako puno prijava i zadatak nije bio jednostavan. Primjerice, prijavljeno je čak 214 albuma, od toga njih 99 za kategoriju Album godine, a 299 skladbi prijavljeno je za Pjesmu godine. Imali smo i 75 prijava za kategoriju Novi izvođač. A koga je sve struka odlučila nagraditi nominacijama, saznat ćemo u četvrtak - izjavila je glavna tajnica Porina, Ivana Martinac.

Nominacije ćete moći pratiti, osim putem YouTube kanala Porina, i na: Gloria.hr, Večernji.hr, 24sata, Jutarnji.hr, Novilist.hr, Dalmacijadanas.hr, Glasistre.hr, Sound-report.com i Sounguardian.com. Hvala kolegama iz medija na podršci u ova „online“ vremena - rekao je Davor Drezga, izvršni direktor nagrade Porin

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni