Vije-sti

LET 3 otvara novi koncertni program

LET 3 otvara novi koncertni program "Sviraj stare" u Vintage Industrial Baru

Zaželili ste se starih pjesama s prvih albuma određenih izvođača? Na koncertima ste razočarani ako ne odsviraju neku koja vas vraća u mladost ili pak u dane kada ste tek krenuli slušati omiljene izvođače? Mislite da su starije stvari bile bolje?

Došli ste na svoje! "Sviraj stare" novi je koncertni program koji vam donosi "K.L.U.B. Dostava Zvuka" koji će se od ove jeseni održavati u Vintage Industrial Baru u Zagrebu. Program će se održavati svaka dva mjeseca, a ugostit će najveća imena balkanske glazbene scene koja će striktno svirati samo svoja prva izdanja, odnosno albume s početka karijere!

Priliku da vas prvi vrate u dane s kraja osamdesetih i početka devedesetih dobili su LET 3. Prvoga dana jeseni (23. rujna) Vintage Industrial Barom tutnjat će legendarne stvari s albuma "Two Dogs Fuckin' " (1989) i "El Desperado" (1991), traženi koncertni brojevi kao što su "Izgubljeni", "Sam u vodi", "Ne trebam te", "U rupi od smole", "Fuck Famiglia", "Ha ha ha", "Pokvarena žena" i "Mona".

Ulaznice u pretprodaji od 19. kolovoza možete kupiti po cijeni od 75 kuna, dok će na dan koncerta upad iznositi 95 kuna. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18) i Vintage Industrial Bar (Savska 160).

Dva mjeseca kasnije, kada zima lagano kuca na vrata, misiju da vas ugriju hitovima s prva dva albuma imaju Psihomodo Pop. "Kad sam imao 16", "Frida", "Ja volim samo sebe", "Ramona" s "Godine Zmaja" (1988) te "Sexy magazin", "Pinokio" i "Kerosin Blues" sa "Sexy Magazina" (1990) samo su neke od starih koje će Gobac i ekipa svirati vodeći se geslom "Sviraj stare". Ništa se nije promijenilo osim što je Gobac možda malo luđi nego u danima s početka karijere i ne sumnjamo da će drugo izdanje programa "Sviraj stare" proći u najluđoj atmosferi.

Psihomodo Pop svira stare 25. studenog na pozornici Vintage Industrial Bara u Savskoj 160.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni