Vije-sti

Rocument u Vintage Industrial Baru – projekcija filma o punk bendu Radio Birdman

Rocument u Vintage Industrial Baru – projekcija filma o punk bendu Radio Birdman

Vintage Industrial Bar i Udruga „Točka kulture“ nastavljaju s realizacijom projekta “Rocument u VIB-u” i to već u ovu nedjelju 5.9. s projekcijom glazbenog dokumentarnog filma “Descent Into The Maelstrom” o australskom punk bendu Radio Birdman.

Sydney, Australija. 1974. Grupa outsidera okuplja se zajedno s misijom. U svijetu satenskih kombinezona i vrištećih tinejdžera na Countdown-u, oni stvaraju high energy punk rock bend Radio Birdman, zauvijek odlučni u namjeri da zadrže autentični stil u svojoj umjetnosti.

“Descent Into The Maelstrom“ prava je priča o Radio Birdmanu, od njihove izvorne formacije do danas. Film nastaje u nezavisnoj produkciji i prikazuje što je bend značio obožavateljima i kako su promijenili Australiju nadahnuvši zlatno doba “Down Under” glazbe od Cold Chisel do Midnight Oil.

Redatelj: Jonathan Sequeira

Cast: Deniz Tek, Warwick Gilbert, Rob Younger, Chris Masuak, Pip Hoyle, Ron Keeley, Jules Normington, Alley Brereton, Johnny Kannis, Julienne Mostyn Gilbert, Mark Sisto, Anthony O’Grady

Program „Rocument u VIB-u“ i projekcije su u potpunosti besplatni za sve gledatelje/ice i posjetitelje/ice.

Cjelokupan program „Rocument u VIB-u“ će se održati uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera i na otvorenom prostoru u vrtu Vintage Industrial Bar-a.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni