Vije-sti

Let 3 Disco za zagrijavanje za Antivalentinovo

Let 3 Disco za zagrijavanje za Antivalentinovo

10. veljače i Antivalentinovo kucaju na naša vrata pa su rock and roll gurui Antivalentinova odlučili pokrenuti magiju uživanja u glazbi koji dan prije tog velikog događaja organizirajući lagani Warm up party za veliki koncert.

Pripadnike svetog rock stada 2. veljače u Hard Placeu će zagrijavati LET 3 Disco (Mrle i Prlja). Svojim DJ-evskim umijećem nadahnut će vas da zaplešete kao Jim Travolta i zapalite podij svojim plesnim pokretima. Atmosferu će dodatno potpaliti Stari lisac i njegove lije koje će u Hard Placeu dijeliti zanimljive nagrade koje će zasigurno razveseliti publiku.

LET 3 Disco spaja techno, elektro, metal i rock & roll u nenadmašnu zabavu nakon koje ćete s nestrpljenjem iščekivati Antivalentinovo 3.

Dođite svi, ulaz na warm up party je slobodan! Adresa Hard Placea je ulica Hrvatske bratske zajednice 4. Tamo vas čekaju Let 3 Disco i Stari Lisac te najbolja zabava u gradu!

Cijena ulaznica je 160 kn za dvije osobe i 90 kn za jednu osobu! Možete ih kupiti kroz sustav i prodajna mjesta Eventima (eventim.hr), u Dirty Old Shopu, Rockmarku, Dallas Recordsu te u riječkom Dallas Music Shopu.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni