Vije-sti

Koncertna promocija albuma u Zagrebu i Rijeci

Koncertna promocija albuma u Zagrebu i Rijeci

Zagrebačka rock četvorka Superoperater koncertno će promovirati svoj prvi album "Powebi me" na svirkama u zagrebačkoj Tvornici kulture 25. i riječkom Palachu 26. rujna.

Grupu Superoperater čine Alen Marin (glas), Jura Geci (gitara), Alen Tibljaš (bubnjevi) i Vanja Marin (bas). U ovoj postavi čine novitet na domaćoj sceni, ali pojedinačno iza sebe imaju više desetljeća bavljenja glazbom u bendovima Kojoti, Laufer, Voodoo Lizards, Majke, PipsChips & VideoClips, ElektroBuda I mnogim drugim.

Nakon radijske premijere singla “Možeš i ti vikati” u proljeće ove godine, besplatnog downloada singla (skinutog više tisuća puta) te odličnog plasmana na domaćim top ljestvicama grupa predstavlja album “Powebi me”. Dvanaest pjesama na producirali su Mark Mrakovčić i Vanja Marin, tekst je napisao Igor Rajki dok se za dizajn pobrinuo dizajner Antonio Mohenski. Album će biti dostupan putem besplatnog downloada na stranicama Radija 101 od ponedjeljka, 14. Rujna, a predstavit će se istoimenim singlom, “Powebi me” te koncertnim promocijama u Tvornici I Palachu.

Ulaznice - Zagreb

Ulaznice u pretprodaji iznose 20 kn, dok će na dan koncerta iznositi 30 kn.

Službena prodajna mjesta:

Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1

Aquarius CD shop, Varšavska 1

Dirty Old Shop, Tratinska 18

Prodajna mjesta Entria I www.entrio.hr

Ulaznice - Rijeka

Ulaznice u pretprodaji iznose 20 kn, dok će na dan koncerta iznositi 25 kn.

Službena prodajna mjesta:

OKC Palach, Kružna 8, Rijeka

Prodajna mjesta Entria I www.entrio.hr

Organizator koncerta je Tvornica kulture.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni