Vije-sti

Kojoti najavili koncert u GK Jabuka

Kojoti najavili koncert u GK Jabuka

Grupa Kojoti nastupit će u petak 23. ožujka u GK Jabuka. Koncert je to koji se odvija u sklopu slavljeničkog programa povodom 50. rođendana tog kultnog zagrebačkog kluba!

Grupa Kojoti svoj je put nakon tri uspješna albuma ''Kojoti'', ''Halucinacija'' i ''Sex Disco Kung Fu'' iznenadno završila krajem 1999. godine. Hibernacija u koju su poslali sami sebe trajala je gotovo 17 godina sve do sjajnog povratničkog nastupa u sklopu festivala Brijačnica održanog početkom 2017. godine. Dvorana Boćarskog doma bila je puna starih fanova i nekih novih klinaca, a Kojoti su razvalili što je za posljedicu imalo brojne pozive na ljetne festivale i koncerte diljem Hrvatske i regije.

Nakon završene ljetne turneje, četvorka je potpuno bila spremna da u zimu 2017./2018. uđe s novim singlovima 'Mi ne pripadamo tu' i 'Nova riječ'' koji su istovremeno bili popraćeni izlaskom luksuznog, trostrukog CD box seta 'Dragocjeno Raskošno Blistavo' ( Dancing Bear Music ) . A, cijela je ta povratnička priča zaokružena koncertom u Velikom pogonu Tvornice Kulture 9. prosinca 2017. godine.

Bend je trenutno finalnoj fazi priprema za objavu prvog LP-a; best of kompilacije koja će nositi njihovih 13 najboljih pjesama i koja će biti naslovljena ''13''.

Treći singl 'Ljubav u kvaru' je također skoro pa spreman za lansiranje, a pomno se razmišlja i o izlasku novog albuma kojeg bi mogli dočekati s krajem tekuće godine.

Kojoti će u Jabuci nastupiti nakon više od 20 godina; stižu u punoj snazi, spremni svojim fanovima ponuditi čvrsti, melodični i plesni rock'n'roll.
 

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 80,00 kn mogu se nabaviti u sustavu www.ticketshop.hr

 

Početak koncerta je zakazan za 21:00 sat. Broj ulaznica je ograničen.  

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni